Open Mic SCENE 2 - 2021 (pris: 2 for 1)

Vælg


Teater Play åbner hver torsdag scenen for landets komikere, så de kan teste nyt standup-materiale for publikum.Teaterledelsen booker line-uppet, så der altid er en god blanding af ret så kendte, knap så kendte og meget kendte komikere. Mange prøver materiale af inden de større one-man-shows, så kom og hør de nyeste jokes før alle andre.

Baren er åben en halv time inden showet, og i pausen. Drikkevarer må gerne nydes under showet.

Vi kører med 2-for-1 pris på billetterne til OpenMic! Dvs at én billet gælder som entré for to personer! Så tag din ven under armen :-)

Denne Open Mic foregår på vores spritnye SCENE 2, så når du ankommer til teatret, skal du ikke ind ad den sædvanlige indgang, men gå ned ad Lindgreens Allé, og ind af første dør på højre hånd. Der vil være skilte på dagen :-) 

OBS: Aldersbegrænsning: min. 15 år, af hensyn til komikerne på scenen. Dette bedes overholdt, tak :-)  Større grupper (over 20 pers.) skal henvende sig til os først på kontakt@teaterplay.dk. Specielt her under coronarestriktionerne.. Og med hensyn til Corona, så læs om vores måde at håndtere det på her: http://www.teaterplay.dk/kontakt/coronaVi glæder os til at se dig! 

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google