Open Mic SCENE 1 - 2021 (pris: 2 for 1)

Vælg


 

Standupshow med 7-8 komikere og en vært. Hvem de er, finder du først ud af når du sidder i teatersalen.. ;-) 

Teater Play åbner hver torsdag scenen for landets komikere, så de kan teste nyt standup-materiale for publikum. Det har vi gjort hver eneste torsdag i de sidste 13 år. Teaterledelsen booker line-uppet, så der altid er en god blanding af ret så kendte, knap så kendte og meget kendte komikere. Mange prøver materiale af inden de større one-man-shows, så kom og hør de nyeste jokes før alle andre.

Baren er åben en time inden showet, og i pausen.

Vi kører med 2-for-1 pris på billetterne til OpenMic! Dvs at én billet gælder som entré for to personer! Så tag din ven under armen :-)

OBS: Aldersbegrænsning: min. 15 år, af hensyn til komikerne på scenen. Dette bedes overholdt, tak :-)  Større grupper (over 20 pers.) skal henvende sig til os først på kontakt@teaterplay.dk.Under corona-restriktionerne sælger vi kun halvdelen af billettern. Så kan vi seate folk med afstand, og sammen med dem de har købt billet sammen med. Hvis I er flere der gerne vil sidde sammen men har booket med forskellige navne, så skriv til os på mail kontakt@teaterplay.dk dagen inden showet, så sørger vi for at I kommer til at sidde sammen. Husk mundbind/visir når I ankommer og går rundt på teatret. Mundbindet/visiret kan tages af når i sidder ned, både i caféen og teatersalen. Vi opdaterer altid coronarestriktioner her: http://www.teaterplay.dk/kontakt/corona , så hvis du er i tvivl, så gå derind og læs den seneste opdatering. Vi glæder os til at se dig :-) 

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google