Jaribarh og Sune - Erotisk ment?

Vælg


 

COMEDYSHOW.

Komikerne/Boybandet/foredragsholderne/samfundsdebattørne Jaribarh og Sune triller landet rundt med deres show: ‘Erotisk ment ?’. Sune kommer på særdeles hårdt arbejde, i sin funktion som tilsynsværge for levemanden Jaribarh Chözcir. Jaribarhs tilværelse tager nemlig en grufuld drejning, hvor dagpengesystemet, jobrotation, en 20 timers stilling som pædagogmedhjælper og kærestesorger, bliver blot nogle af de udfordringer, han meget i mod sin vilje, bliver tvunget ud i. Held og lykke med den Sune !!!! 

Jaribarh får rodet sig ud i nogle sproglige afkroge, som udfordrer vores opfattelse af vores modersmål, og hans danske ven Sune fungerer som den forvirrede katalysator, der hjælper os med at forstå hvad Jaribarh egentlig mener... Figuren er et kærligt portræt af en nydansker, der med humor og gåpåmod afvæbner os noget af vores fordomspanser over for andre mennesker. 

De to komikere i duoen har udviklet karakterne igennem de sidste 10 år, og har underholdt danskerne ligeså længe, både som kæmpe youtube- og facebook-fænomen med mere end 18 millioner views, i radioen, og i utallige liveshows rundt om i landet. Og som hos enhvert andet godt gammelt boyband, så vil du i dette show også kunne opleve nogle klassiske Jaribarh&Sune dialoger indimellem de nye sketches.  

MEDVIRKENDE: Kenni Bitsch og Sune Wyrtz

 

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google